Välkommen till min nya blogg!

Den 1 februari 2013 föddes denna blogg! Den är fortfarande under konstruktion. Jag kommer inom de närmaste veckorna att fylla bloggen med innehåll. Bloggen kommer framför allt handla om handgjorda kort. Det är min främsta hobby! Jag skapar korten från grunden. Jag älskar att stämpla med olika varianter av stämplar som clear stamps, rubber stamps och cling stamps. Jag gillar också att embossa och exprimentera med olika färgläggningstekniker.

Hoppas vi ses här på bloggen snart! Jag ser fram emot att läsa era kommentarer kring mina kort och idéer!

Serine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s