Best wishes

2013-04-13 best wishes_serinedesigns

Hej!

Efter lite paus från bloggandet kommer här ett kort med en ganska enkel stil. Jag har stämplat hälsningen och ramen direkt på den vita kortbasen med Versafine och använt en glitterpenna för att fylla i de vita prickiga ytorna i ramen. Fjärilarna är från Hero Arts och de stämplade jag först med Versafine. Därefter arbetade jag in de gröna och gula respektive blåa och lila färgerna från Distress inks med hjälp av Rangers ink applicator. För att få lite glans på fjärilarna använde jag glitterpennor (återigen!); guldpenna till den gulgröna fjärilen och silverpenna till den blålila. Sen klippte jag ut fjärilarna och fäste dem med distanskuddar på kortbasen. Eftersom man inte kan få med antennerna på fjärilen när man klipper ut den så ritade jag dit antenner på fri hand med en svart penna efteråt. Som avslutning rundade jag av hörnen med en hörnstans.

Det var allt för denna gång! Hoppas ni gillade kortet!

Serine

Material:

*Hero Arts Clear Stamps CONGRATS 2011 CL488*Hero Arts Clear Stamps *cl383 ANTIQUE ENGRAVINGS BUTTERFLIES*VersaFine ONYX BLACK Ink Pad Pigment*Ranger Inkssentials INK BLENDING TOOL Applicator Foam IBT23616*Fiskars ROUND THE BEND Easy Squeeze Punch 1/2*Tim Holtz Distress Ink Pad BROKEN CHINA Blue Ranger TIM21414*Tim Holtz Distress Ink Pad SHABBY SHUTTERS Green Ranger TIM21490*Tim Holtz Distress Ink PAD PEACOCK FEATHERS Ranger SPRING 95910 or TIM34933*Tim Holtz Distress Ink Pad DUSTY CONCORD Purple Ranger TIM21445

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s