Fönsterkort med Papertrey ink

PTI Birthday card- Serine Designs blog

Hej!

För ett tag sedan upptäckte jag märket Papertrey Ink och deras snygga och varierande stämplar med matchande dies. Det här kortet är mitt första kort där jag använder produkter från Papertrey ink, men det lär inte bli det sista…

För det här kortet har jag använt cerisefärgat cardstock som kortbas. Över det har jag fäst en vit panel med distanskuddar och delvis stämplat panelen med en ”musikbakgrunds”-stämpel från Papertrey ink. I den övre delen av panelen har jag stansat ut ett ”fönster” och fäst en bit OH-papper bakom som jag har stämplat en födelsedagshälsning på. Stämpeldynan i vitt som används här är speciellt utformat för att fästa på plastmaterial.

Sen har jag dekorerat kortet med en ros och några blad, också det på distanskuddar för at ge det hela mer dimension. Dessa Papertrey ink stämplar är så fiffiga att man kan få till skuggeffekten genom att stämpla över den förstämplade rosen och bladen med tillhörande ”skuggstämplar” som kommer i ett separat stämpelset. På det här sättet kan man få en mängd olika utseenden på sina blommor och blad genom att variera färgvalen!

Det var allt för den här gången! Tack för att ni tittade förbi!

Serine

Material:

Perfect Match Raspberry Fizz Cardstock (12 sheets)Background Basics: Sheet Music Stamp Set*VersaFine ONYX BLACK Ink Pad Pigment*Best Creation BIG SQUARES 3-D Foam Tape Adhesive FT004*s4-126 Spellbinders Nestabilities CLASSIC SQUARE LARGE*Sizzix BIG SHOT MACHINE Die Cut Emboss Compatible with Tim Holtz Dies 655268*STAZON OPAQUE Ink Pad COTTON WHITE & REFILL Reinker Inker SJ250Stylish Sentiments: Birthday Stamp SetRosie Posie Stamp SetRosie Posie Step 2 Stamp SetPapertrey Ink - Rosie Posie Die Collection (set of 3)*Hero Arts Shadow Ink Pad BUBBLE GUM Mid-Tone AF208*Hero Arts SHADOW Ink Pad SOFT BLOSSOM Pink AF147*Hero Arts Shadow Ink Pad TIDE POOL Mid-Tone AF223*Hero Arts Shadow Ink Pad DEEP END POOL Mid-Tone AF212

7 tankar om “Fönsterkort med Papertrey ink

    • Tack så mycket! 🙂 Jag beställer i princip allt numera från USA. Det är mycket större utbud och bättre priser på amerikanska sidor. Jag har tyvärr inte hittat någon svensk sida som har ett stort utbud med bra priser som kan matcha de amerikanska. Jag beställer mest från http://www.simonsaysstamp.com och de har i princip allt du kan önska dig. Dessutom slipper man frakt om man beställer över ett visst belopp (vilket jag alltid kommer upp i!) och man får paketet direkt hemlevererat. Men ett märke som inte finns på simonsaysstamp är Papertrey ink, vilket är ett av mina favoritmärken. Man måste beställa direkt från deras hemsida. Var brukar du köpa dina grejer ifrån?

      • Ja, jag misstänkte det. Beställer mest från scrapbruket, ciliinpapers och kristinas scrapbooking. Ciliinpapers har en del amerikanska grejer, men det är ju ändå begränsat. Men Kortmakaren har en massa hero arts stämplar och ink pads, fast har inte beställt därifrån än, så vet inte hur det funkar med leverans och så. Men har det funkat bra att beställa från simon, jag menar med tull och så? Du har alltid fått dina grejer och så? Så roligt att prata med någon som gillar samma sorts grejer 😀

      • Roligt att prata med dig med! Leveranserna har funkat perfekt! Posten levererar direkt hem och jag har aldrig fått betala tull. Jag har alltid fått mina grejer. En gång var det något som var slut, men då skickade de lite ”tröstgrejer” och ett brev med en ursäkt. Efter några veckor kom varan som fattades. Så jag rekommenderar verkligen att beställa därifrån.Det tar ca 2-3 veckor att få grejerna. Så man får ha lite tålamod! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s